martes, 10 de enero de 2012

PENALS, LA MEVA VERITAT


Ja fa un parell i mig de temporades va començar una campanya mediàtica per desestabilitzar el barça provinent de la casa blanca, “central lechera”, premsa de Madrid o d’on sigui que es respiri antibarcelonisme.

Es va intentar de totes les maneres possibles , l’objectiu era i segueix sent desestabilitzar tant l’entorn culé, la plantilla o fins hi tot el cos tècnic per tal de crear una polèmica i malestar que faci disminuir el rendiment dels jugadors i paral·lelament l’incontestable joc del conjunt de Pep Guardiola. Al terreny de joc ja fa uns anys que s’està demostrant que si, que al futbol pot passar de tot, però que en igualtat de condicions, el Barça és encara molt millor que el Madrid.

Doncs bé, es va arribar a dir de tot, el primer va ser el lamentable terme provinent de l’As (amb col•laboració del mateix club blanc, com no) anomenat “villarato” que encara ara intenten explicar.
Més tard es va provar des d’Onda Cero amb el club blanc d’amagat afirmant que el Barça feia ús de substàncies dopants que milloraven el rendiment individual dels jugadors.

L’última perla de la temporada passada va ser fruit de la rabieta que varen agafar al ser eliminats de la champions pel conjunt blaugrana. Com que no podien competir de tu a tu amb el conjunt culé, es varen dedicar durant tota l’eliminatòria a fer entrades criminals que, d’haver arbitrat qualsevol dels habitants o éssers vius d’aquest planeta, els hauria portat a quedar-se amb 7 jugadors. L’argument amb el que van intentar tapar la seva inferioritat i de pas començar a condicionar les properes actuacions arbitrals contra el barça va ser que els jugadors del conjunt blaugrana es tiraven. I encara es tiren, perquè aquest missatge és al que s’hi han aferrat més temps, ja que encara dura i la veritat sigui dita, els hi està donant resultat.

I és que m’agradaria que no cometéssim l’error de pensar que tot s’oblida o que aquests tipus de comentaris flatulents no tenen conseqüències. Sense anar més lluny, i si mirem els penals pitats al barça tant a la temporada 10/11 com al que portem de la 11/12 podem veure clarament el següent:

Penals pitats a favor a la lliga:

Temporada 10/11: Barça: 3 / R. Madrid: 12
Temporada 11/12(actual): Barça: 0 / R. Madrid: 3

Des d’aquí, des de jugant fàcil volem dir que res és gratuït i que aquest números són tan reals com la bruta i lamentable campanya de missatges desestabilitzadors que ha llençat i segueix llençant el conjunt blanc d’amagatotis i a través de determinades premses espanyoles o ràdios del país.

Ara a 5 punts del Barça a la lliga sembla que aquests missatges ja no se senten tan fort, tot és qüestió d’esperar...el que tenim més a prop es la copa, i ja veurem...

No hay comentarios:

Publicar un comentario