domingo, 8 de enero de 2012

NO SÓN DÉUS


Mala nit pels culers, el Barça es posa a 5 punts del líder (el Madrid) i malgrat quedar més d'una volta, sembla que la lliga es posa molt difícil. Pel què fa al partit, sembla que l'anàlisi sigui fàcil, el Barça no ha tingut l'actitud i prou. Crec que aquest és un anàlisi comprensible de fer en calent, però simple si mirem una mica més enllà. Des del meu punt de vista, alguns dels jugadors com Alexis, Busquets, Alves o el mateix Xavi, no han tingut el seu millor dia.
En el cas de Xavi, probablement sigui pel tipus de partit, que com molt bé ha dit Jordi Costa a Rac 1, els partits d'anada i tornada no li convenen gens. Pel què fa Alexis, és un jugador que m'encanta i val a dir que sempre que agafa la pilota transmet sensació de perill, cosa que no passa amb d'altres jugadors, però l'edat es nota i té molt recorregut per aprendre i millorar, la qual cosa no em sembla pas negativa. Avui per exemple en molts moments es precipitava i en d'altres retardava la seva acció. En definitiva no ha sigut el seu millor dia malgrat tenir molta presència. Busquests sembla que ha d'aconseguir una mica més de regularitat, ja que al llarg de la temporada, fins ara, tot han estat alts i baixos, hauria de tornar a ser el Busquets del Bernabéu. Alves, com en d'altres partits és capaç del millor i del pitjor, i com Alexis en moments es precipita i en d'altres concedeix el primer gol a Cesc.
Per altre banda hem pogut tornar a veure el millor Piqué, un gran Carles Puyol, la consagració dia a dia d'un Cesc cada vegada més decisiu i la constància, regularitat, excel·lència d'un futbolista exquisit com és Andrés Iniesta, que per mi a fer un gran partit.
Davant de tot això, hi havia l' Espanyol i un estadi que pressiona molt. El fet de no assegurar el segon gol molt abans, cada vegada afavoreix més a l'equip local i sens dubte en un camp amb les característiques de Cornellà i amb el què comporta un derbi en sí mateix.
Personalment la lliga la veig complicada des de la victòria al Bérnabeu, ja que vaig poder veure com el Barça és molt millor equip que el Madrid, però que això no t'assegurava ser el millor de tota una temporada. Ara per ara sembla molt difícil que el Madrid pugui perdre algun punt, però quedant més de mitja lliga em semblaria molt agosserat donar-la per perduda.
Si que em sembla preocupant l'estat de forma de jugadors com Pedro o el malauradament lesionat Villa. Respecta les altres temporades, sempre teníem tres jugadors com a màxims golejadors, Henry, Eto'o, Villa, Pedro, Ibrahimovic i el deseparegut en el dia d'avui Messi. Actualment fins ara, sembla que de golejadors en tenim dos Cesc i Messi. És cert que Alexis com he comentat anteriorment haurà de ser el tercer, però ara per ara altres jugadors com Pedro i Villa hauríen d'haver assumit aquest rol, cosa que no han fet.
Finalment, Guardiola avui s'ha equivocat, al meu entendre, en donar entrada a Keita enlloc de Tiago per intentar controlar un partit d'anada i tornada, i Messi directament no ha existit. Com que són humans aquestes coses poden passar i per tant el Barça també pot pedre dos punts a Cornellà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario