sábado, 10 de diciembre de 2011

NBA IS BACK



Quan ja es donava per fet que no hi hauria nba aquesta temporada... va esclatar la noticia; Acord entre sindicats i el comissionat David Stern.

Així que torna l’nba, i amb aquesta, tornen els rumors sobre possibles traspassos.

El primer en sonar amb força va ser el traspàs a tres bandes entre Los Angeles Lakers, New Orleans Hornets i Houston Rockets. Aquest triple trade enviava al Pau als Rockets, al Lamar Odom, Goran Dragic, Luis Scola i Kevin Martin als Hornets i a Chris Paul als Lakers a més d’unes rondes de Draft de Houston als Hornets.
Quan tot semblava que ja estava dat i beneït, el comissionat, recolzat pels propietaris d’altres franquícies, va paralitzar l’acord excusant-se en que els hornets (equip controlat de per nba) perdien amb el traspàs i per altra banda, els lakers sortien molt afavorits.
Tot i això l’espn informa que les negociacions s’han reobert i en els pròxims dies se sabran noves propostes amb nous jugadors.
D’altra banda l’associació de jugadors ha amenaçat en demandar l’nba si abans del dilluns no s’ha resolt el tema i s’ha donat llum verda al traspàs.
De moment en Lamar Odom no s’ha entrenat i en Pau no ha fet declaracions.
Els que si que s’han pronunciat de moment, són alguns dels implicats; Dwight Howard ha afirmat preferir els Nets, mentre’s que Chris Paul, el gran implicat, s’ofereix als Knicks.
La pressió es trasllada un altre cop a David Stern, així que, veurem com acaba tot...

2 comentarios:

  1. Sembla ser que Lakers, Rockets i Hornets tornen a insistir en el traspàs.
    Lakers fan un mal negoci si es treuen de sobre als seus dos millors homes alts. Lamar Odom, per la seva alçada, té una tècnica brutal, capaç de pujar la pilota com un base i de jugar en 3 posicions diferents. I a més, quan està motivat és un dels millors rebotejadors de tota l'NBA.
    Pau Gasol, si bé és cert que va fer uns Playoff lamentables la temporada passada, cal recordar que ha estat la clau que ha engegat aquest últim cicle guanyador dels californians.

    Personalment, si s'acaba tancant el traspàs (i sempre i quan no aconsegueixen portar a Howard o un altre center de garanties) no considero els Lakers millor equip que OKC Thunder: backcourt brutal amb CP3 i Kobe, però un solar a la pintura.

    ResponderEliminar
  2. Totalment dacord tant amb el raonament sobre la importancia de la perdua de lamar odom com amb l'analisi q has fet sobre el paper d'en gasol a L.A.
    Apart d'aixo crec que amb CP3 es veritat que no necesitarien tant un 4 q es generes les seves propies jugades com en Pau,ja que si alguna cosa te en Chris Paul es repartir asistencies a tort i a dret, tant que fins hi tot pivots defensius com Tyson Chandler semblaven un allstar.

    La realitat es que en Pau mai ha estat massa ben valorat per un sector de la premsa americana, i l'ultim playoff no ha donat sino mes corda aquests que el califiquen com a tou. Tot i aixo, i mirant les opcions que s'estan valorant no crec que houston fos un mal lloc per ell, a nivell personal tornaria a ser el jugador franquicia dels rockets i s'asseguraria un altre allstar probablement.

    ResponderEliminar